Hoe maak je een digitaal testament?

Digitaal testament opstellen

Een digitaal testament moet u en uw familie op vele manieren beschermen, bijvoorbeeld voorkomen dat uw digitale identiteit wordt gestolen door een oplichter of kwaadwillende hacker, voorkomen dat uw digitale bezittingen worden verkocht, enzovoort.

Vooral als u van plan bent om te sterven, kunt u een digitaal testament gebruiken om uw wettelijke regelingen inzake de eerste woning en de begrafenis/het achterblijven te regelen

U hoeft niet te kiezen tussen pensioengelden en beleggingen, noch in de fysieke wereld, noch in de online wereld.

In uw testament kunt u een privé-“trust” oprichten die u met behulp van een testamentair advocaat beheert

De omvang van de wettelijke omschrijving van de activa die nodig zijn voor de trust kan worden beperkt, door een testament op te stellen dat specifiek en zeer beknopt is en bij voorkeur wordt opgesteld door iemand die ervaring heeft met het opstellen van een dergelijk document, bij voorkeur iemand die hoog opgeleid is in de wet. In dat geval kan echter een advocaat nodig zijn, als u daaraan de voorkeur geeft.

De beste manier om een testament op te stellen is altijd door het zelf op te schrijven, zelfs als u geen advocaat hebt. Het kan de moeite waard zijn om een uur of twee uit te trekken om iets op te stellen dat betekenisvol is voor u en uw gezin. Als u geen testament-advocaat kunt overwegen, kunt u contact opnemen met uw huis-aan-huis kloppende buren, die u kunnen herinneren aan belangrijke data, bruiloften en jubilea. Als uw dierbare bijvoorbeeld na een tragisch ongeval aan nabestaandenhulp is toevertrouwd en u wilt dat zij uw wensen erkennen, of als u wilt dat uw kleinkind na uw overlijden naar welke school gaat, kunt u hen een paar maanden van tevoren schrijven.

Vaak komen mensen met een testament erachter dat iemand hun vrienden, familieleden en degenen naar wie zij verwijzen lastigvalt en vraagt om persoonlijke gegevens zoals. wachtwoorden of bankrekeningnummers. Zij kunnen proberen de informatie te verkopen op “zwarte markt” sites. Een zoekopdracht op Google hierover kan enkele websites opleveren die u kunt bezoeken. Vergeet niet dat mensen toegang kunnen krijgen tot gevoelige informatie als er geen testament is.

Een slimme testamentmaker zou op zijn computer of smartphone een verbinding kunnen maken met een computer of smartphone van een familielid die niet met het internet is verbonden en deze zo instellen dat hij automatisch gedetailleerde scans van een groep of een hele adresgroep van mensen scant en verstuurt. Het is voor een nieuwsgierig iemand een stuk gemakkelijker om door een adreslijst te bladeren van vrienden die allemaal dezelfde leeftijd, hetzelfde geslacht en dezelfde etniciteit hebben dan om een lijst van mensen met veel gezichten of namen in alfabetische volgorde door te spitten. Wees voorzichtig met uw contactgegevens die u aan iemand anders geeft. Veel mensen voegen deze toe om hun telefoon te controleren, wat gemakkelijk kan worden onderschept of gewijzigd. Wees voorzichtig met aan wie u uw contactgegevens voor noodgevallen geeft. U belt tenslotte vanuit een tsunami. Ik stel voor dat u uw algemene nummer, zoals 0309 404 050, in uw telefoon zet, zodat iemand u kan helpen als dat nodig is.

Er zijn veel websites over testamenten, sommige kunnen uw testament digitaliseren, zonder kosten, maar meestal tegen registratiekosten van .

1.) Web botproject: er zijn veel datasets van regeringen en archieven over de hele wereld die kunnen worden gebruikt om een digitaal testament te maken, de gegevens komen op CD of DVD of zijn online beschikbaar voor de gebruiker om toegang te krijgen

2.) Een Web Writer: hiermee kunt u uw testament in eenvoudige html op het scherm schrijven door HMRC Data Trucks

3.) Crypto Lubbah: kleuren gecodeerde slakken teken je over je bezittingen, je hebt terug gestort naar je uit de hel materiaal genaamd “Gedachten.”

4.) Iwelink, Iwelink Gepersonaliseerde Uitnodiging: geeft u een privé gratis nummer dat abonnees voor een periode van vijf jaar waarna uw wensen in een enveloppe naar u worden verzonden.

5.) Mouthie, Billback, Lichang: geeft je geld wanneer je maar wilt, je hoeft alleen maar te betalen met een credit card

6.) Kassa: laat u bijdragen aan een levensverzekeringsfonds – dit bespaart u het inhuren van een notaris.

7.) Psycho-Vest: deelt een schat aan emotionele, financiële en mobiliteitsgegevens. UberVest.

8.) Als u meer informatie wilt over hoe u een digitaal testament kunt maken, evenals andere dingen zoals het vinden van hulp voor testamenten en het opzetten van een trust, raad ik u aan de instructies op link 1-5 hierboven te volgen, waar als u een Brit bent u een advocaat moet vinden omdat de Britse wet met betrekking tot testamenten niet van toepassing is op inwoners van het VK, de links leiden naar stappen in lijkt het op? als een Amerikaanse staat (of staatloos?), gewoon een federale moeilijkheidsgraad, link 8 lijkt niet te werken voor de VS, hoewel alle Amerikaanse links zijn vrij goed als je het mij vraagt en kost niets – voor het Verenigd Koninkrijk (of Common wealth) kunt u typen in;