Computer Computer

Expat services

Uw personeel zal niet in staat zijn zijn individuele taken uit te voeren als gevolg van de eisen van dat specifieke land. Er zal geen verhuispersoneel zijn en er kunnen enorme kosten ontstaan die u moet dragen.

Expat ontmoetingen

ExpatMeets  is een gemeenschap van expats en professionals die samenwerken en een netwerk ontwikkelen met expats in een breed scala van gebieden. Wekelijks organiseren zij uitwisselingen met Nederlandse afdelingshoofden die in verschillende landen wonen en bedrijven die over de hele wereld gevestigd zijn.

Een boek genaamd “The Rules of the road in Brazil onderzoekt de manier waarop leidinggevenden in Brazilië Amerikanen zien. Om kosten te besparen gaan Brazilianen vaak respectloos met elkaar om. Dit leidt niet tot professionele des engagement, maar juist tot het tegenovergestelde – de Amerikanen blijven meer betrokken.

Voor meer informatie over de verschillende soorten bedrijven en salarissen in verschillende landen.

16 juni 2012 ( Toegevoegd aan de Amerikaanse expat website ( Going Shark Dubai ) )

GoOngscar op Facebook

GoOngscar , een naam die “goede jacht” betekent, werd in 1996 door Nederlanders opgericht naar aanleiding van het feit dat talrijke beroepsbeoefenaars hun baan verloren of de band met hun werkgever verbraken. De organisatie bestaat uit die beroepsbeoefenaars die bereid zijn elkaar, maar ook hun eigen gezin, hulp te bieden.

Mag Oranje ticket weg? De oranje lijn is een ticketsysteem waarbij het maximum aantal kaartjes dat je van een bepaald type of een bepaalde afstand mag hebben tot op zekere hoogte is vastgelegd en waarbij slechts een klein aantal kaartjes wordt uitgedeeld. Het Oranje kaartje is bestemd voor het openbaar vervoer en dus voor de publieke sector. In het financiële district zijn rechtstreekse bussen en trams beschikbaar.

PSWij zijn hier om te helpen! Potok is niet zomaar een bibliotheek, het is een bibliotheek in de toekomst! Potok is een community newdiet site die verschillende culturele gemeenschappen en organisaties samenbrengt voor zelf-start, zelf-leren en zelf-zorg. Als onderdeel hiervan heeft ons eerste initiatief, Potok , als doel specifieke doelen op te stellen voor alle gebruikers van de Potok bibliotheek om hun eigen doelen te stellen. Als u deel wilt uitmaken van dit initiatief, kunt u zich aanmelden op Facebook:

Dit bericht is een voortzetting van mijn bericht van afgelopen donderdag.

Dinsdag, 20 juni 2012 ( Bijgewerkt artikel in het Nederlands in dit bericht )

Gewapend met een (stilte-opwekkende-maar-leesbare) zin: “Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb dit lang genoeg gedaan.” Ging ik onmiddellijk naar mijn Computer om te brouwen, brouwen, brouwen. In plaats daarvan stak de redacteur me opgescheept met een lijst van – laten we even reëel zijn – artikelen in het Nederlands over de Opera webbrowser en hoe deze nieuws voor mij waren. De lijst was:

Misschien moet u ook dit bericht lezen op de vorige datum van dit bericht: Wie heeft de Opera browser nodig als je Firefox hebt ?

Wat heeft een gemengd besturingssysteem te maken met mijn applicatie

Ik krijg een heleboel e-mails met verschillende titels. Sommige zijn meldingen van mensen die gewoonlijk hun e-mails eerder krijgen dan ik, maar ik klik ze allemaal aan. Het is al een tijdje geleden dat de Lijst, die gericht was op nieuws, werd (en nog steeds wordt) verzonden naar een nieuwe set e-mailabonnees. Ik denk dat het tijd wordt om ervoor te zorgen dat de Lijst, die voor iedereen beschikbaar is, ook voor niet-abonnees mogelijk is.

Lees meer

Relocation company