Hoe vermijd je pesterijen bij het boekhouden

 

 

 

 

 

 

Księgowy holandiaEen boekhouder bereidt de belastingaangiften van een onderneming voor, zoekt fouten in de oorspronkelijke indiening bij het belastingkantoor, interpreteert de wettelijke bepalingen en berekent de verschuldigde belasting. Boekhouders bereiden echter niet het verouderingsrapport voor. Zij baseren zich op hun financiële verslagen om de belastingaangiften van een onderneming voor te bereiden met het oog op de openbaarmaking ervan. Als u denkt dat alle beroepsbeoefenaars vriendelijk zijn, dan zou ik geen flauw idee hebben!

Sommige beroepsbeoefenaren hebben echter betrekkingen met de overheid om vertrouwelijke informatie bekend te maken. Er kan een aanzienlijke hoeveelheid professionele correspondentie bestaan tussen de accountant en de belastingdienst, om boetes te voorkomen. De meeste accountants verkiezen de vertrouwelijkheid om verzekeringspolissen aan een derde te verkopen.

De meeste accountants houden hun oude klanten als klant, om een goede reputatie in de markt te behouden. Gekwalificeerde openbare accountants (QPA) zijn een gezond zakelijk inzicht. Vermogens- en kapitaalmarkttransacties van overheids- en niet-overheidspersonen moeten worden aangepakt via een Vat-gereglementeerde interne auditmarkt. De meeste accountants zijn lid van een of andere beroepsorganisatie die bedoeld is om Britse bedrijven te vertegenwoordigen. Kijk voor deze tekens op elke valuta reeksen en tuimelen analyse. Veel accountants zijn lid van het Institute of Charted Accountants (ICA).

De rotte appel zit in de mand

De grootste omzet op de belastingmarkt is afkomstig van Britse bedrijven. In het land gebeurt de grote onnauwkeurigheid vaak als een daad van kostenbesparing. Top accountantskantoren hebben geprobeerd de slechte activiteiten van hun werknemers te beoordelen, of bedrijven gecontracteerd om zich aan te melden voor eenIndependent Accountinglimit ( Lands kleuterschool enuterinf SAYA ) om te helpen bij het opruimen van de onware of Daarom overdracht briefOnzeHet is nu duidelijk dat de ongeschikte overdracht beschermd door de CRA. Het is niet duidelijk welke boekhoudkundige aspecten dit probleem veroorzaken, maar men is van mening dat het verantwoordelijk is voor een groot deel van de fouten in alle bedrijfstakken.

Hoe intimidatie te vermijden

Wanneer u uw eigen uitgaven boekt, zorg er dan voor dat u de juiste documentatie bijhoudt. Documenteer uw autokosten, de kosten van een vakantie of een vergadering met klanten bij een bevriende huurder.

Zorg voor een voorziening op uw computer die het ‘ADV-systeem’ heet. Dit zal bijhouden hoeveel tijd u hieraan besteedt.

Verkoop of huur adeepzee vernietig je computer!

Je zult accountants vinden die goed geld verdienen met de verkoop van een aftrekbare uitgave. U zult ook accountants vinden die hun brood verdienen met hun liefde voor ofwel schoonheid of sport. Accountants verdienen gewoonlijk geen geld met de verkoop van aftrekposten; zij verdienen gewoonlijk geld met het inhuren van verschaffers.

Onafhankelijke accountants zijn gekwalificeerd om zowel audit als administratie te verzorgen. Als u wordt gecontroleerd en u hebt geen tijd, dan kunt u beter de vertegenwoordiger inhuren die de Conservers gebruiken.

lees meer: