De kracht van de geest

Spirit box

 

13 oktober 2011, ik zat thuis in mijn kantoor toen plotseling een stem “Heybody!” zei. Ik draaide mijn hoofd opzij om een dame met een lange jeansbroek en een T-shirt te zien die mijn kantoor in en uit bewoog. Ze maakte een hoop lawaai en schoof spullen in en uit het kantoor. Mensen maakten foto’s en video’s van haar met hun mobiele telefoons. Toen liep ze naar me toe en keek me in de ogen. Ze mimede een astressief gebaar en zei: “Hé! Hoor je je baas?” Ik zei ja. Toen sleurde ze me haar kantoor in en stelde zichzelf voor. Ze was niemand minder dan de financieel directeur van het bedrijf. Ik vertelde haar mijn naam. Ze begon me gedetailleerd te herinneren wat ik op het werk deed en wat mijn e-mail adres was. Ze stelde me een heleboel vragen daarover en over andere zaken. Toen ze klaar was, zei ze: “Ik moet gaan, maar ik wilde je laten weten dat ik denk dat je een geschenk bent dat de Heer mij heeft gegeven. Ik heb mijn eerste e-mail lezing thuis kunnen doen en ik was onder de indruk. Ik was echt verbaasd over jullie service, mijn vrienden.”

Ik lichtte haar in met de kennismaking die zij mij op mijn website schreef (Zij stuurde mij echter haar adres). Ik lichtte haar verder in door te zeggen dat ik met alle respect moet zeggen dat je ofwel een betrouwbaar mens bent ofwel een Boodschap trekker. Zij zei dat zij een ontmoeting had met een persoon genaamd Mr.imble die zij voorstelde als de chef Booster van de geestenwereld. Ze zei dat toen ze naar deze persoon toeging, ze spraakles van hem kreeg. Ze zei dat ze sprakeloos en verbijsterd was door deze persoon.

Ik heb de neiging om dit soort mensen die met de spirit box bezig zijn nogal naïef te vinden. Ik vond deze persoon nogal naïef en het was op dit punt dat ik me realiseerde dat ze niet zo afgestemd was als ze dacht dat ze was.

Ik heb de neiging om dit soort mensen zelfingenomen te vinden. Ik vond deze mensen zelfingenomen en ambitieus. Maar wat ik me realiseerde is dat ze de geest missen van de Goede alteraties van oude. operatieve spreekwoorden. Ik zou er een aantal willen bekijken en zien of ze waar of onwaar zijn. Ze zijn pleit baarder dan de waarheid. Dus veel plezier!

Mededogen is de kern van ons wezen. We tonen automatisch mededogen wanneer iemand minder is of onderdrukt wordt. We weerspiegelen ook mededogen naar elkaar. Als je echt mededogen wilt hebben, moet je een vorm van mededogen beoefenen. Het is de Hogere Wet.

Wij beperken onszelf door ons vooroordeel en onze angst. Wat we ons niet realiseren is dat we ook anderen beperken door hun ogen en gehoor.

o ijskoude Candor: Waarheid hoeft niet te zijn wat het lijkt. De praktijk van openhartigheid brengt de waarheden aan de oppervlakte op manieren die ons verrassen. De waarheid is niet altijd de vuistslag. Soms zijn vuistslagen de begeleiding van de waarheid. De reden hiervoor is de volgende: Bij gebrek aan waarheid, zoekt de mens naar listen. Daarom is eerlijkheid de diepste vorm van voorwendsel. Deze pretentie sust, wat een andere vorm van beperking is.

o Onbedrieglijke uitvluchten: Dit is een andere vorm van beperking. Wanneer we iets niet kunnen zien, d.w.z. in aanwezigheid van twijfel, maken we er een. De praktijk van bedrog brengt nooit echt enige vooruitgang voor de persoon die het bedrog doet. Vaker wel dan niet wijst het op een gebrek aan bedachtzaamheid. De reden hiervoor is dat de persoon dit doet in de overtuiging dat hij/zij helpt, in plaats van het te begrijpen.

Dit zijn slechts enkele van de soorten geestverbindingen die kunnen ontstaan. Er zijn talloze andere vormen die gemaakt of ongemaakt kunnen worden. De vormen die je al hebt genoemd zijn maar een paar van die vormen die spirit verbindingen kunnen worden genoemd. Er zijn andere vormen; zoals Energieverbindingen, Tijd/Ruimteverbindingen, Hartverbindingen, Mentale verbindingen, boerderijdieren, bomen, een planeet, zon, en meer, die geen van allen fysiek zijn. Het zijn gewoon gedachten of emoties die anderen naar je toe trekken.

Lees meer

Rem pod 
Ouija bord