Hoe teken je een mandala tattoo?

Mandala tattoo

 

Te klein: Een mandala tattoo is te klein om als permanente opvulling te worden gebruikt. Een kleine tatoeage gaat heel soepel zitten en gaat op in de huid. Hij zal bijna onzichtbaar zijn.

Te breed: Een mandala tattoo is te breed om als permanente opvulling te worden gebruikt. Het zal een te groot deel van de huid bedekken. Het resultaat zal een vlekkerige, ongelijkmatige tatoeage zijn.

Te diep: Een mandala tattoo zit te diep om als opvulling gebruikt te worden. Hij reikt tot het binnenste van de buitenste huid. oga-veda mandala massage is de beste manier om de effecten van een mandala tattoo te voelen.

Polo stijl: De Polo stijl krijgen verpleegsters meestal als ze in een ander land zijn. De Polo is een favoriet van verpleegsters omdat het zo’n snelle tatoeage is om te krijgen. Een tekening van een polo vergt enige expertise om te tekenen. Je wilt het logo van een skibedrijf niet te dicht bij de tattoo tekenen. En je wilt zeker niet het woord “ennie” te ver van de tattoo tekenen.

Tekenstappen: Om te beginnen moet je in een bad weken en castorolie aanbrengen op de borst, de sleutelbenen en de tepels. Je moet dan de omtrek van de paardenstaart tekenen met een zwarte stok om er zeker van te zijn dat er nergens gaten zitten. U kunt dan achteruit gaan staan en een tweede tekening van de omtrek maken. Je hebt nu de basis omlijning gemaakt. Je wilt nu beginnen met het toevoegen van vormen aan de paardenstaart. Zorg ervoor dat de lijnen van de cirkels die in het eerste deel van de paardenstaart getekend zijn, samenkomen. Je kunt de cirkels de binnenste delen van de evenaar en het verloop van de schaduw laten tonen. Door deze vormen te tekenen heb je de swing en de beweging die je nodig hebt voor de paardenstaart.

Bloemen: Een mengsel van krullen en bloemen zal je kapsel bloemig maken. Het haar laat je meestal op natuurlijke wijze drogen en als dat niet het geval is, voeg je wat bloemen toe om het op rozen te laten lijken. haal de lijnen door de bloemmotieven in de kleuring.

Spiegel: U kunt het uiterlijk van de spiegel weerspiegelen. U kunt het gebruiken om de gewenste look te krijgen. Voor het spiegelbeeld kunt u een spiegel van normale grootte kopen of een die echt heel klein is. Laat het ergens neerzetten waar je het om de paar seconden ziet.

Teken Patronen: Je kunt de lijnen van de paardenstaart tekenen en inkleuren. kleur de streng in het begin van de paardenstaart, en de strepen zullen het spiegelbeeld van elke kleur zijn.

Watermeloen: Schil een watermeloen en verwijder het sap. Het sap van de limoen is donkerder dan het sap. Kam het sap door met een borstel. Vervolgens kun je neon kleuren toevoegen en het haar rond de buis draaien.