Het belang van een gezonde voeding

Groentehapje baby

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om samen met uw baby gezond te eten en te snoepen, vooral tijdens deze eerste maanden, omdat uw baby alle aangeboden voeding zal verwerpen.

Onze Diepvries Sectie

Onze diepvriesproducten blijven de top van onze supermarkt selectie. De artikelen die momenteel worden aangeboden, behoren ook tot de gezondste. Ons team van deskundigen streeft ernaar onze klanten gezonde, biologische en verse levensmiddelen aan te bieden. Het is vermeldenswaard dat onze diepvriesafdeling regelmatig nieuwe items bevat, dus houd een oogje in het zeil voor nieuwe en spannende items op onze website en social media outlets.Het #1 diepvries item aller tijden is de Salita Sandwich. Recente toevoegingen aan het assortiment zijn onder andere het rijstkoker-ingrediëntenpakket van het marketingbedrijf Habitgran. De Salita Sandwich is een favoriet geworden in onze winkels en we zijn er zeker van dat het nog vele jaren een favoriet zal blijven.

Naarmate meer en meer mensen kiezen voor een gezondere voeding, ontstaan er ook voor ons meer mogelijkheden in de sector. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die aantrekkelijk zijn voor mensen die gezond willen eten. Een van onze nieuwste aanwinsten is de Avia sapcentrifuge, die van veel van onze klanten lovende kritieken heeft gekregen.

Elke dag leveren onze winkels een ruime keuze aan biologische groenten en fruit, zorgvuldig geteeld met een minimum aan schade en geplukt wanneer ze op hun best zijn. Als je geen vegetariër bent, bieden we ook een reeks vegetarische voedingsmiddelen aan, zoals ons beroemde gamma nachtschadeaardappelen, 95% vetvrije warme lentes en aardappelbasmati.

Als je een groot gezin hebt, dan is een van de beste manieren om de gezondheid van iedereen in het gezin te verbeteren het drinken van sap. De vlierbes is een van de meest verbazingwekkende natuurlijke producten als het gaat om gezondheidsvoordelen en heeft veel voedingsstoffen, vitaminen en antioxidanten. De gezondheidsvoordelen zijn immens en er is een oneindige lijst van fantastische voordelen die door voortdurend onderzoek zijn bewezen. Voeg dagelijks een glas sap toe aan uw dieet, en de voordelen zijn legio.

Veel winkels hebben nu biologische groenten en fruit in voorraad en verkopen die, ten voordele van iedereen die door onze deuren loopt. Het is een goede zaak voor de klant, de winkel, het toeleveringsbedrijf en de landbouwers. Iedereen wint en iedereen houdt van de smaak van gezond fruit. Naast biologisch fruit hebben en verkopen onze winkels nu ook biologische groenten, die een geweldige variatie voor de consument zijn. Als je geen vegetariër bent, hebben en verkopen onze winkels ook een uitgebreid assortiment vegetarische voeding, wat veel handiger voor je kan zijn. Wij hebben garnalen, erwten, bonen, sla, maïs, avocado, zoete aardappelen, pastinaak, champignons en uien en andere geweldige biologische producten voor uw consumptieplezier.

Onze winkels zijn altijd druk bezet tijdens onze verkoopevenementen. Het is geweldig om te zien dat mensen van onze producten genieten en onze lokale handel steunen, wat onze economie en onze gemeenschap als geheel ten goede komt.

Een beetje van onze natuurlijke ouderlijke verantwoordelijkheid helpt ons onze gemeenschap gezond te houden. Dat is waar we goed in zijn, en daarom mogen we trots zijn op wat we bereikt hebben. Elke gemeenschap heeft mensen die helpen haar in stand te houden, en het zal de gezondheid van uw gemeenschap zeer ten goede komen als u een beetje persoonlijke verantwoordelijkheid neemt voor de mensen en de omgeving waarin u leeft.

 

lees meer

Groentehapjes

Groentehapje baby