Hoe begin je aan een partner

Spaanse les Wageningen

U kunt altijd naar een partner of een bedrijf gaan, waar Spaans een taal is die iedereen kan spreken, en u omhoog werken op de ladder van het Spaans.

Accommodatie

Er is een grote verscheidenheid aan plaatsen die spelers en hun gezinnen accommodatie bieden zowel voor als na het spelen van DragonFable. s Avonds kun je kiezen uit verschillende hotels die een aantal opties bieden:

Je kunt ook in een paar hostels in Wageningen overnachten. De meeste hostels in de omgeving bieden wi-fi toegang, wat erg handig is voor communicatie en om onderweg gemakkelijk te kunnen internetten.

Afhankelijk van het soort spel waar je in zit, heb je Japanssprekenden nodig. Als je nog steeds rondvliegt van de dichtstbijzijnde Japanse school, zou je kunnen eindigen met mensen te spreken terwijl je niet echt de weg vraagt of geld aan het verdienen bent. Het is een goed idee om te wennen aan het communiceren in een zeer diepgaand Japans. Of je kunt een van de beschikbare online cursussen Japans proberen

Bewegende vaardigheden

Er kan van alles gebeuren nadat je naar Europa bent gevlogen – visum, accommodatie, artikelen over jou online. Op dat moment is het nog gemakkelijker om je te settelen bij je familie voordat je aan een nieuw groot avontuur begint en de fysieke kant zal een stuk stabieler en minder ongemakkelijk zijn. Zeer betrouwbare opties om jezelf onderweg te vermaken zijn:

Bezoek een Japanse spellenwinkel met een Engelse afdeling.

Een YouTube-kanaal beginnen

Een blog opzetten (als hobby) of zelfs een project starten

Alles wat mensen geĆÆnteresseerd houdt om echt te leren spelen – zoals artikelen schrijven.

Weersvoorspelling

Het weer in Europa is echt onvoorspelbaar – de koude kan een paar uur onder nul blijven en de temperatuur (37C) kan al snel tot het dieptepunt dalen. Het is niet verstandig om het al te serieus te nemen. Het beste is kalm te blijven en voorbereid te zijn op zeer warm en zeer koud weer.

Jezelf wassen en je omkleden

Wassen en douchen helpt je om een gezond lichaam te houden, wat betekent een gezond brein, wat van cruciaal belang is voor de meeste DragonFable activiteiten. Hoewel er in Europa twee formaliteiten voor zijn, gebeurt dat niet altijd zo – soms moet je je gastvrouw, een andere persoon of de ober roepen en de situatie uitleggen. Soms gaat het probleem weg na een douche, maar soms kunnen ze het gewoon niet doen. Tips over het verwisselen van merken en de beste manier om uw kleren te wassen vindt u hier.

Ook moet u ervoor zorgen dat u alles in de juiste volgorde hebt. Als u iets vergeet, kunt u het ook aan uw gastvrouw vragen! (Zij zullen je graag helpen! šŸ™‚

Engelse taallessen

Alle vijf “nieuwe” talen die geleerd kunnen worden in DragonFable: Birthright en Dragon Wars zijn niet Fins (FIglish), Duits (DEuglish), Assyrisch (Assyrian) of Frans. Een officiĆ«le lijst van Finse, Duitse en Assyrische talen vind je hier. Noord-ScandinaviĆ«rs kunnen Engels leren, maar kunnen niet rechtstreeks met niet-NordinaviĆ«rs praten (omdat het geen officiĆ«le taal is).

Engelse les wordt aangeboden in sommige scholen van Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Sloveniƫ, Kroatiƫ of Italiƫ, Cyprus, en het Verenigd Koninkrijk. De meeste van deze scholen hebben Engels als moedertaal, maar de weinige die Engels als moedertaal hebben, kunnen ook Duits aanbieden.

Gemaakt door Levi

 

LEES MEER :Ā 

Spaanse les WageningenĀ 

Cursus spaans WageningenĀ 

Taalcursus WageningenĀ